MAlZEMELER :
Yarım cay bardağı sıvı yağ
2 su bardağı irmik
2 Su bardağı süt.
1 su bardağı toz şeker
1 paket şekerli vanilin
biraz fındık , bi tutam hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI: Öncelikle yağımızda irmiğimizi bi güzel kavuralım, irmiğimiz pembeleşince fındıklarımızı atalım , daha sonra ayrı bi kapta karıştırdığımız sütü , şekeri ve vanilinimizi tenceremeze alalım 5 dakika daha kaynattıktan sonra soğumaya alalım ve dilediğimiz gibi servis edelim ;) afiyet olsun .

yeni evliyim ve eşim irmik helvasını çok sever teşekkür ederim güzel anlatmışsınız elinize sağlık :))
YanıtlaSilÖğrenmek istediğiniz yemek tsrifleri olursa ismini vermeniz yeterli ;))
SilHer kimseniz teşekkür ederiim
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilPaylasimlariniz yetersiz geldi ama begendim
YanıtlaSilteşekkürler cansu hanım
YanıtlaSil