2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı un
2 su bardağı süt
1 yumurta sarısı
1 paket bitter çikolata
SÜSLEMESİ İÇİN:
hindistan cevizi
kakao
pasta süsü
framboğaz sosu
HAZIRLANIŞI:
öncelikle tenceremize nişasta şeker ve unu alalım biraz süt ekleyerek iyice özeyelim daha sonra yumurta sarısını sütle karıştıralım hazırlamış olduğumuz karışımımızı tenceremize alalım ve kaynayana kadar karıştıralım harcımız kaynamaya başlayınca bitter çikolatamızı da eleyelim 2 dakika daha kaynadıktan sonra soğumaya alalım soğuduktan sonra dilediğiniz şekilde servise hazırlayabilirsiniz :) afiyet olsun
ben böyle yaptım :)))))



tadı gerçekteeeen çoook güzelll :))
YanıtlaSil